PĂREREA LOR CONTEAZĂ

TESTIMONIALE

George este un developer foarte talentat, ce poate să facă un site în mai puțin timp decât este făcut mock-up-ul. Calitatea și creativitatea site-urilor pe care le face este una ce te face să îți dorești să lucrezi cu el.

Andrei - Designer Grafic

Cel mai bun exemplu este site-ul făcut pentru Sezonul Franța-România. Ca designer grafic mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el, și este unul din persoanele cu care aș vrea să lucrez în continuare.

Moții - Designer Grafic

Serios, rapid și profesional. Sunt foarte mulțumit de rezultatele finale. Recomand cu încredere.

Cu George am colaborat foarte bine la toate proiectele la care el a fost Developer principal, dând dovadă de multă responsabilitate și perseverență pentru a finaliza fiecare task în condițiile agreate cu clienții.

Oana - Customer Support

E dornic să învețe și să lucreze pe funcționalități complexe. Te poți baza pe el că vei avea rezultatul dorit, indiferent de complexitatea proiectului.

Nicoleta - Sales

George încă de la prima colaborare a fost înainte de toate o persoană flexibilă și comunicativă, proiectul inițial deși a fost unul complex mai ales din pricina clientului, a avut multă răbdare și a rezolvat atent, pas cu pas fiecare problemă.

Adela - Designer Grafic

Este un programator responsabil, care învață repede și se muleza pe orice tip de proiect indiferent de dificultate. Un programator cu care îți e drag să lucrezi!

Adell Design

Un developer rapid și eficient. Site-ul a fost gata în mai puțin de două săptămâni chiar dacă sunt un client greu de mulțumit.
Se adaptează ușor la cerințele clientului și are grijă ca serviiciile oferite să fie de calitate.

Andrei Gabriel - Designer Grafic

Colaborarea mea cu George s-a desfășurat cu mult profesionalism și respect. Promtitudinea a fost deasemenea un lucru pe care l-am apreciat , orice mică doleanță apărută a fost rezolvată rapid și cu succes.

Gabi - Uppity.ro